آخرین پست های تالار

بازگشت   اندیشه نوین گراش > متفرقه > خبری

پاسخ

LinkBack ابزارهای موضوع نحوه نمایش
قدیمی 03-06-2010   #205
مدیر تالار موسیقی

GoldenPower آواتار ها

نوشته: 3,458

درجه: 45 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
زندگی در سایت: 332 / 1107
سحر و جادو: 1152 / 11142
تجربه: 31%

سپاس ها: 68
سپاس شده 229 در 185 پست

رشدپولک ماهی روی بدن یک کودک!

یک کودک 14 ماهه چینی که بدون هیچ منفذی روی پوست بدنش به دنیا آمده است با رشد پولک ماهی روی پوستش پزشکان را متعجب کرد.
پزشکان معتقدند سونگ شنگ از جینهو در شرق چین دچار یک بیماری ژنتیکی بسیار نادر است که در طی آن بدنش نمی‌تواند خود را خنک کند.
سونگ شن که توسط محلی‌ها "بچه ماهی" خوانده می‌شود چند روز بعد از تولدش شروع به رشد پولک روی پوست خود کرد که دلیل اصلی آن هم نبود هیچ منفذی روی پوست بدنش است.
پزشکان معتقدند به دلیل این که او هیچ راهی برای عرق کردن و از دست دادن گرما از طریق پوست بدنش ندارد ، پوست او به صورت پولک‌های ماهی درمی آید.
به همین دلیل خانواده او سعی می‌کنند با قرار دادن او در حمام آب یخ حرارت بدنش را پایین بیاورند.
پدرو سونگ در این باره گفت: او همیشه در حال تحمل درد شدیدی است و اگر ما یخ کافی نداشته باشیم او سریع تب می‌کند.اما پزشکان به ما اعلام کردند هنوزهیچ درمانی برای این بیماری ژنتیکی پیدا نشده است.

منبع-خردنیوز
GoldenPower آنلاین نیست.  
Digg this Post!Bookmark Post in Technorati
قدیمی 03-06-2010   #206
مدیر تالار موسیقی

GoldenPower آواتار ها

سپاس شده 229 در 185 پست

سارقان دستگاه خودپرداز را با دیوار بردند
خبرآنلاین: سارقان با استفاده از لودر سرقتی یک دستگاه خودپرداز را از بانکی در شهر لندن ربودند.
این اتفاق در ساعت سه صبح دیروز رخ دادو به گفته پلیس آنها کلاه های ایمنی و جلیقه های کارگری برتن داشتند.

هنوزمشخص نشده که این دستگاه دقیقا چه میزان پول داشته اما میزان خسارت وارد شده به این بانک حدود 30 هزار پوند برآورد شده است .
این دومین سرقت مشابه در این منطقه از انگلستان است و پیش از این خودپرداز دیگری در شهر بیدفورد سرقت شده بود.
منبع-سایت خبری بخوانید
GoldenPower آنلاین نیست.  
قدیمی 04-25-2010   #207
مدیریت ارشد سایت

venus آواتار ها

نوشته: 5,657

درجه: 53 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
زندگی در سایت: 660 / 1321
سحر و جادو: 1885 / 13103
تجربه: 84%

سپاس ها: 136
سپاس شده 692 در 561 پست

خروسی از ترس تخم گذاشت!

این جوجه خروس که نامش "جیانی" است در اثر حمله یک روباه به محل زندگی اش دچار ترس شد و هم اکنون تخم می گذارد.

گفته می شود که این حادثه خارق العاده پس از آنکه روباه تمام مرغهای اطراف او را کشت برای جیانی رخ داده است.
جیانی بر روی تخمهایی که می گذارد می نشیند و می خواهد از آنها جوجه در بیاورد.

بر اساس گزارش سایت اینترنتی اکسپرس در انگلیس،‌ هم اکنون سازمان کشاورزی و غذای سازمان ملل متحد (fao) در حال مطالعه بر روی dna جیانی است تا علت این تغییر جنسیت را روشن کند.

پروفسور "دوناتا ماتاسینی" رئیس گروه پژوهشی می گوید: این خروس- مرغ روز گذشته تحت حفاظت به آزمایشگاههای کونسدابی در ناپل ایتالیا منتقل شد تا بر روی آن یکسری آزمایش های رفتاری و ژنتیکی صورت گیرد.

امضای venus ياقوت کبود

venus آنلاین نیست.  
کاربر روبرو از پست مفید venus سپاس کرده است .
Rafini (04-25-2010)
قدیمی 05-07-2010   #208

Rafini آواتار ها

نوشته: 5,162

درجه: 52 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
زندگی در سایت: 511 / 1279
سحر و جادو: 1720 / 14236
تجربه: 18%

سپاس ها: 1,151
سپاس شده 972 در 765 پست
پیش فرض قبيله‌اي با مردان پاخرچنگي

جام جم آنلاين: مردان قبيله‌اي در غرب زيمبابوه شايد متفاوت‌ترين و در عين حال سخت‌ترين نوع زندگي را در دنيا داشته باشند. مرداني كه در اين قبيله زندگي مي‌كنند از هر 4 نفر يكي به بيماري خاص ژنتيكي مبتلا هستند كه باعث شده است در دنيا به ايشان عنوان جالبي بدهند: مردان پاخرچنگي قبيله وادوما.
به گزارش ويكي‌نيوز ، در واقع به اين دليل به آنها عنوان مردان پاخرچنگي اطلاق مي‌شود كه اين مردان پاهايشان همگي مانند خرچنگ بوده و البته تنها با دو انگشت ابتدايي و انتهايي كه هر دو مانند چنگ‌هاي خرچنگ به سمت درون كشيده مي‌شوند، ‌راه مي‌روند.

پس از كشف اين قبيله ،دانشمندان با بررسي‌هاي فراوان علمي به دنبال علت اين موضوع در ميان مردان اين قبيله بودند و آنها پس از بررسي‌هاي فراوان به اين نتيجه رسيدند كه آنها در واقع از بيماري نادر ژنتيكي به نام «اكتروداكتيلي» يا همان سندرم خرچنگي پنجه پا رنج مي‌برند.
مردمان «وادوما» در واقع سه انگشت وسط پايشان را به علت اين بيماري از دست داده‌اند و تنها انگشت ابتدايي و انتهايي آنها مانند چنگال يك خرچنگ به سمت بيرون كشيده مي‌شود.براساس تحقيق اين دانشمندان، سندرم خرچنگي پنجه در ميان مردان اين قبيله در واقع از يك موتاسيون يا همان جهش ژني كه سال‌ها در ميان مردم اين قبيله آفريقايي نسل به نسل منتقل مي‌شود گسترش يافته تا جايي كه اين روزها از هر4 مرد اين قبيله يكي به پا خرچنگي مبتلا شده است. از سويي ديگر برخي دانشمندان تصورشان بر اين است كه اين بيماري جهش يافته بيماري نادر ديگري است كه مردان اين قبيله به آن مبتلا شده‌اند.
گزارش حاكي است كه ژن غالب در اين بيماري از سوي دختران قبيله منتقل مي‌شود اما نكته‌اي باعث شده است كه سال‌هاي سال مردان پاخرچنگي كماكان در اين قبيله با دو انگشت راه بروند قانون قديمي و متحجري است كه در ميان اعضاي اين قبيله رايج است كه براساس آن تنها ازدواج درون قبيله‌اي جايز است و دختران قبيله اجازه ازدواج با فرد ديگري از قبيله‌هاي ساكن در محل را ندارند البته در اين ميان فرزنداني كه در نسل بعد به دنيا مي‌آيند كه پاهايي همانند خرچنگ داشته باشند.در سال‌هاي دورتر در اين قبيله جنگ‌هاي فراواني براي اين كه مردان اين قبيله با دختران ديگر قبايل ازدواج كنند رخ داد كه البته همه بي‌نتيجه ماند تا مردان پاخرچنگي كماكان در اين قبيله دورافتاده با دو انگشت راه بروند.

امضای Rafini
Alcun luogo è la miniera di cielo
چه شود ای گل نرگس، با تو دیدار کنم / جان و اهل و هستی ام، بر تو گرفتار کنم/ روزه ی هجر تو از پای بینداخت مرا / کی شود با رطب وصل تو افطار کنم
Rafini آنلاین نیست.  
قدیمی 07-17-2010   #209

jacki14 آواتار ها

نوشته: 1,644

درجه: 34 [♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥♥ Bé-Yêu ♥]
زندگی در سایت: 0 / 831
سحر و جادو: 548 / 98849
تجربه: 25%

سپاس ها: 403
سپاس شده 539 در 396 پست

فرهيختگان: مهندس زن با مراجعه به دادگاه خانواده، مهريه 100 لپ‌تاپي خود را از شوهر معتادش درخواست كرد. شوهر اين زن در دادگاه گفت به دليل هزينه زياد اعتيادش نمي‌تواند مهريه همسرش را پرداخت كند.

چندي پيش زن 30 ساله‌اي با مراجعه به دادگاه خانواده شهيد محلاتي مهريه عجيب خود را به اجرا گذاشت.
اين زن در حضور قاضي شعبه 240 گفت: مهريه من 100 لپ‌تاپ است و مي‌خواهم آن را از شوهر معتادم بگيرم. من مهندس كامپيوتر هستم و از همان ابتدا اين موضوع را به‌عنوان مهريه و به خاطر علاقه‌ام به كامپيوتر تعيين كردم.
زن جوان در خصوص تشريح ماجراي زندگي خود گفت: 10 سال پيش با رضا همسرم آشنا شدم. من در رشته كامپيوتر تحصيل مي‌كردم و به شدت به كارهاي كامپيوتري علاقه‌مند بودم. هر روز در خانه مشغول كار با كامپيوتر بودم و به همين دليل با همه جزئيات آن آشنايي داشتم. چند وقت بعد نيز در يك شركت كامپيوتري مشغول به كار شدم. همان زمان بود كه رضا به خواستگاريم آمد و با هم ازدواج كرديم. رضا برادر يكي از دوستانم بود و در رفت و آمدهايي كه من به خانه دوستم داشتم به من علاقه‌مند شده بود. روز خواستگاري به خاطر علاقه زيادي كه به كامپيوتر داشتم مهريه عجيبي را تعيين كردم. به‌طوري كه همه تعجب كرده و به شدت مخالفت كردند. من خواستم تا 100 لپ‌تاپ به‌عنوان مهريه‌ام تعيين شود. دوست داشتم وسيله‌اي كه مورد علاقه من است مهريه‌ام باشد. با وجود مخالفت خانواده‌ها رضا با اين مهريه موافقت كرد و روز عقد 100 لپ‌تاپ به‌عنوان مهريه برايم ثبت شد.
زن جوان در ادامه صحبت‌هايش گفت: تازه پس از ازدواج بود كه متوجه اعتياد رضا شدم. رضا به ترياك اعتياد داشت و اين موضوع را از من پنهان كرده بود. ديگر رضا شوهرم بود و دوست نداشتم كه مهر طلاق به ‌شناسنامه‌ام بخورد. به همين دليل تحمل كردم و حرفي نزدم. در اين مدت 10 سال رضا فقط در حال ترياك كشيدن بود و من هزينه زندگي را تامين مي‌كردم. من با ادامه تحصيلم به‌عنوان مهندس كامپيوتر مشغول به كار شدم و فقط در حال كار كردن بودم، اما شوهرم به راحتي در خانه مي‌نشست و ترياك مي‌كشيد. اين زن ادامه داد: من قصد جدايي از شوهرم با اينكه او معتاد است، ندارم. 10 سال او را تحمل كرده‌ام و به زندگي با او ادامه مي‌دهم. اما مي‌خواهم مهريه‌ام را از وي بگيرم. من مهريه‌ام را مي‌خواهم و اصلا به ترك اعتياد شوهرم كاري ندارم و اين موضوع برايم اهميت ندارد.
مرد 38 ساله كه در دادگاه حضور داشت به قاضي گفت: من همسرم را دشمن خود مي‌دانم كه حالا به دادگاه آمده است. خرج مصرف مواد من زياد است و نمي‌توانم مهريه همسرم كه 100 لپ‌تاپ است را پرداخت كنم. اگر همسرم مهريه‌اش را به من ببخشد من نيز اعتيادم را ترك مي‌كنم و به او نفقه مي‌دهم و در كنارش زندگي مي‌كنم.
زن جوان نيز گفت: شوهرم وضع مالي نسبتا خوبي دارد و مي‌تواند به مرور اين مهريه را بپردازد و من آن را مطالبه كنم.
قاضي رسيدگي‌كننده به اين پرونده، مرد را محكوم به پرداخت مهريه زن كرد و همچنين پرونده را به كارشناسي ارجاع داد.

امضای jacki14 هی به این فکر میکنم که ما در اینجا عرق میریزیم و وضعمان این است و انها در انجا عرق میخورند و وضعشان آن ...
نمیدانم مشکل در نوع عرق هاست یا در خوردن و ریختن ... !!!!

jacki14 آنلاین نیست.  
قدیمی 4 هفته پیش   #210
مدیریت ارشد سایت

venus آواتار ها

سپاس شده 692 در 561 پست

مرغ مغروری که که فکر می‌کند پنگوئن است و بصورت قائم راه می‌رود!
یک کشاورز چینی در مزرعه خود مرغی دارد که فکر می‌کند پنگوئن است و به همین علت همانند پنگوئنها به صورت قائم راه می‌رود.
نام این مرغ مجنون "مامبل" است که در یک مرزعه واقع در "ژیانگسو" در شرق چین زندگی می‌کند.
صاحب این مرزعه که "لو شی" نام دارد در خصوص مرغ خود اظهار داشت: "این مرغ فکر می‌کند پنگوئن است و به جای اینکه همانند همنوعان خود به صورت افقی راه برود همانند پنگوئنها به صورت قائم و با غرور راه می‌رود.

مامبل نام پنگوئن قهرمان کارتون "خوش قدم" است. این پنگوئن به خاطر ویژگی خاصی که در حرکت دادن پاهایش داشت توانست با انجام رقص ویژه ای با انسانها ارتباط برقرار کند.

این کشاورز چینی در این مورد توضیح داد: "من هرگز موفق نشدم کارتون خوش قدم را ببینم اما این اسم را دوست داشتم. هر چند که پرنده من شاید ویژگی پنگوئن را نداشته باشد اما به هر حال فکر می‌کند که پنگوئن است و به همین دلیل این اسم را برایش انتخاب کردم. خانواده من این مرغ را خیلی دوست دارند و بنابراین ما تصمیم گرفتیم که به جای آنکه آن را در دیگ بیندازیم از آن نگهداری کنیم."

نگاه متعجب مرغها به حالت ایستادن مامبل

براساس گزارش دیلی میل، مامبل مرغه که فکر می‌کند پنگوئن است ساعتها به آب خیره می‌شود و احتمالا به این موضوع فکر می‌کند که شاید همانند پسرعموهای قطبی خود بتواند شنا کند.

امضای venus ياقوت کبود

venus آنلاین نیست.  
قدیمی 4 هفته پیش   #211
مدیر تالار موسیقی

GoldenPower آواتار ها

سپاس شده 229 در 185 پست

داماد خوش ذوق و ماشین عروس با پر مرغ

امیدواریم این داماد خوش ذوق همیشه پر و بالی برای آرزوهایش داشته باشد.

GoldenPower آنلاین نیست.  
قدیمی یک روز پیش   #212
مدیریت ارشد سایت

venus آواتار ها

سپاس شده 692 در 561 پست

خارج کردن 103 شی فلزی از معده بیمار
103 قطعه اشیاء فلزی از معده زنی در قزوین خارج شد.

به گزارش واحد مرکزی خبر، پزشک معالج این بیمار گفت: پس از معاینه و گرفتن عکس رادیولوژی از معده این زن 40 ساله که با درد شکم به بیمارستان مراجعه کرده بود ، متوجه وجود مقداری فلز در داخل شکم این بیمار شدیم .

در عمل جراحی این بیمار 103 قطعه فلزی از جمله 55 دسته قاشق ، سوزن ،ناخون گیر ، تیغ، پیچ ، سکه از معده او خارج شد .

برخی از این اشیاء دست کم 6 ماه در بدن بیمار بود .

پزشک معالج بیمار گفت: این زن دچار اختلال روانی است و علاقه شدیدی به خوردن اشیاء فلزی دارد .

حال بیمار رضایت بخش است.

چیز دیگه ای نبود بخوره ؟؟؟

امضای venus ياقوت کبود

venus آنلاین نیست.  
پاسخ

علاقه مندی ها (Bookmarks)

کاربران در حال دیدن موضوع: 1 نفر (0 عضو و 1 مهمان)

ابزارهای موضوع
نحوه نمایش

قوانین ارسال